TC PolyTune 2

 

TC PolyTune 2
Saatavuus:
Tilattavissa tai loppuunmyyty
TC PolyTune 2, Polyfoninen viritinpedaali kitaralle ja bassolle. Uusi entistäkin tarkempi malli jossa myös kirkkaampi näyttö!
 

PolyTune on maailman ensimmäinen polyfoninen viritinpedaali kitaralle ja bassolle, joka on nopea, tarkka ja todella helppo käyttää! Sinun tarvitsee vain rämpäyttää kaikki kielet soimaan samanaikaisesti, ja näät heti PolyTunen näytöstä mitkä kielet ovat epävireessä. Voit virittää kaikki kielet samanaikaisesti niiden soidessa, strum - tune - rock!

PolyTune on kullanarvoinen työkalu varsinkin live-tilanteessa, jolloin virittäminen ei saa kestää liian kauan. Tunnelma saattaa latistua jos tulee liian pitkiä hiljaisia hetkiä ja small-talk yleisön kanssa ei vaan ota sujuakseen virityksen lomassa. PolyTunen pitkälle kehittynyt viritysteknologia antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse olennaiseen - soittamiseen.

PolyTune on myös hyvin joustava erilaisten vireiden kanssa. Dropped-vireet Eb:stä B:hen hoituvat ilman arpomista ja epätarkkuutta, joita ilmenee hyvin usein perinteisiä virittimiä käytettäessä. Yleisvirettä voidaan säätää taajuusalueella 435Hz - 445Hz,  jos on tarvetta poiketa 440Hz:n standardivireestä.

 

PolyTunessa on kaksi erilaista kromaattista viritintilaa joista voi valita itselleen sopivimman. Needle-tila on niille, jotka ovat tottuneet perinteiseen viritinnäkymään ja Stream-tilassa taas on mahdollista saada enemmän reaaliaikaista informaatiota äänenkorkeuden pienimmistäkin vaihteluista näytöllä näkyvästä pyörivästä liikkeestä. Kummankin viritystilan nopeuden ja tarkkuuden takana on Tuning Magnet -ominaisuus, joka hidastaa neulan liikettä heti kun olet lähellä haluamaasi virettä. Jos haluat kayttää pedaalia polyfonisessa tilassa, tai yht'äkkiä mielesi tekeekin virittää perinteistä kromaattista näkymää käyttäen, onnistuu sekin salamannopeasti. MonoPoly-ominaisuus tunnistaa soitatko yhden vai useamman kielen samanaikaisesti ja valitsee tilanteen mukaan näyttöön poly- tai monofonisen näkymän.

109 LEDistä koostuva matriisi-näyttö on todella selkeä ja kirkas, joten auringonpaiste tai kirkas lavavalaistus ei häiritse viritystä. PolyTunessa on myös sensori, joka säätää näytön LEDien kirkkautta vallitsevan valon mukaan.

Toisin kuin useat muut virittimet PolyTune tallentaa valitsemasi asetukset. Kaikki informaatio aina yleisvireestä viritystilaan asti säilyvät pedaalin muistissa kun katkaiset siitä virran ja se on heti samassa tilassa kun käynnistät sen uudelleen.

Pienikokoisuutensa ja onnistuneen muotoilunsa ansiosta PolyTune mahtuu helposti pedalboardiisi. Voit myös tarvittaessa ottaa sen 9V DC-ulostulosta virtaa toiseenkin pedaaliisi jos vaikkapa virtalähteesi kaikki jaot ovat jo käytössä. PolyTunessa on myös True Bypass -kytkentä, joten ohitettuna se ei vaikuta signaalitiehesi mitenkään vaan päästää äänen koskemattomana lävitseen.

 

89.00 €