Koch Classic SE6, 1-channel, 6W, 1 x EL84, 1 x 12 - Kitaravahvistimet - Pori Sound City

Koch Classic SE6, 1-channel, 6W, 1 x EL84, 1 x 12

 

Koch Classic SE6, 1-channel, 6W, 1 x EL84, 1 x 12
Saatavuus:
Tilattavissa tai loppuunmyyty

Koch Classic SE6, 1-channel, 6W, 1 x EL84, 1 x 12" combo

6W/2W A-luokan single ended-putkikombo kahdella erilaisella pääteputkella.

Koch Classic SE 6 on vaativalle kitaristille suunniteltu A-luokan 6W/2W putkikombo jonka tarkoitus on tuottaa mahdollisimman luonnollista putkisoundia. Ilman ylimääräisiä osia valmistettu single ended-putkivahvistin korostaa putkien omaa soundia ja dynamiikkaa parhaalla mahdollisella tavalla.

SE 6 toimitetaan kahdella toisistaan hyvin erilaisella pääteputkella joiden vaihtaminen käy käden käänteessä laitteen automaattisen bias-säädön ansiosta. Valmiiksi asennettu EL-84-putki tuottaa vanhojen Fender-vahvistimien tapaan kirkasta ja heleää sointia joka toimii erinomaisesti etenkin yksikelaisten mikrofonien kanssa. Soundi pysyy orgaanisena myös korkeammilla gain-asetuksilla.
Erillisessä puulaatikossa toimitettava 6V6-putki on hyvinkin erilainen. Se tarjoaa käyttöösi huomattavasti enemmän gainia ja tuhtia alakertaa. Korkeillakin gaineilla soundi pysyy silti kasassa ja hyvin kontrolloitavissa.

Vaikka Koch SE 6 on yksikanavainen, on erilaisten äänimaailmojen tuottaminen vaivatonta vahvistimen yksinkertaisten kontrollien ansiosta. Gain, Volume ja Tone-nuppien lisäksi laitetta ohjataan kolmella minikytkimellä. Mid-boost tarjoilee selkeämpää presenssiä, Bass-cut taas pitää alakerran tiukkana korkeammillakin gaineilla ja Gain-boost saa leadit laulamaan.

Kitaristien iloksi laitteen takaa löytyy kaiutinsimulaatiolla varusteltu äänitysulostulo. Äänittäminen onnistuu myös hiljaisesti takapaneeliin sijoitetun kaiuttimen on/off-kytkimen ja sisäänrakennetun keinokuorman ansiosta. SE 6 toimii myös kahdessa eri teholuokassa. Virtakytkimen saa nimittäin asetettua standby-tilan lisäksi joko 6W tai 2W-asetuksiin. Pienemmällä teholla vahvistin putoaa mukavaan kerrostalovolumeen tai vaihtoehtoisesti tuottaa pehmeää päätesäröä jo melko pienellä volyymilla. 6W-asetus riittää helposti bändin kanssa soittamisen lisäksi myös pienille lavoille.??Yksinkertaisuudessaan Koch SE 6 on inspiroiva, puhdasta putkisoundia tuottava vahvistin lavoille, studioihin tai vaikka kotioloihin.

Toiminnot
 • Yksikanavainen 6W single ended putkikombo
 • Koch SE 6 toimitetaan sekä EL-84 ja 6V6-putken kanssa. Laitteen auto-bias hoitaa biasointiin liittyvän päänsäryn joten erilaisten pääteputkien kokeileminen on vaivatonta
 • Gain, tone ja volume-kontrollit
 • Etupaneelin kytkimet? Gain boost? Mid Boost? Bass cut
 • Takapaneelin kytkimet: ?Speaker on/off-kytkin keinokuormalla
 •  Virtakytkin?: 6W/Standby/2W
 • Record out-lähtö kaiutinsimulaatiolla
 • Linjatulo (0dBV)
 • Kaiutinlähtö (4, 8 tai 16ohm)
 • Koch VG12-60 12" kaiutin
 • Mitat?Leveys: 34cm?Korkeus: 34cm?Syvyys:25cm?Paino: 14kg

699.00 €