Kurzweil Artis Stage Piano

 

Kurzweil Artis Stage Piano
Saatavuus:
Tilattavissa tai loppuunmyyty

Kurzweilin uusi lippulaiva keikkapiano-rintamalle! Uusi tarkasti samplattu piano-osio ja urkuosasto drawbareilla.

Legendaariselta valmistajalta on ilmestynyt uusi keikkapianojen lippulaiva – Kurzweil Artis. Kurzweil on tullut tunnetuksi firman loistavista flyygelisoundeista, ja Artiksen keskipisteessä seisoo maailman parhaimmistoon kuuluva, upouusi German Grand Piano -osio. German Grand Pianoon on pikkutarkasti samplattu täysipitkää (9’) saksalaista flyygeliä. Aitoa pianotuntumaa tuovat Artiksen erittäin laadukas vasarakoneisto ja vapaasti säädettävä fortepedaalin demppausäänen voimakkuus (Damper Noise).

Lysti ei kuitenkaan lopu tähän, vaan Artikseen on lisätty myös KB3 ToneReal -urkuosasto drawbar-liukuineen. Tämän lisäksi Kurzweil Artis tarjoaa 256 tehdassoundia, johon on kerätty PC3K:n ja Kore 64 ROM Expansion -kortin parhaat soundit, mm. sähköpianoja, Clavinetteja, jouset, torvet, rummut jne. Multi-patcheissa taas on mahdollista käyttää jopa neljä soundia samanaikaisesti vierekkäin tai päällekkäin, ja niiden signaalitasot voi säätää suoraan etupaneelin liu’uista. Kurzweil Artiksen efektiosasto tarjoaa enemmän kuin 1.000 (!) eri efektiketjua, joilla voi maustaa soittimen antimia.

Loppusilauksen saa sitten master-lähdön puoliparametriselta EQ-osastolta. Kurzweil on Artis-keikkapianonsa kohdalla satsannut erittäin paljon soittimen helppokäyttöisyyteen – Artiksen 22 fyysistä kontrolleria, sekä suoraan etupaneelin sijoitetut Transpose-napit tekevät käyttökokemuksesta erittäin intuitiivista

1690.00 €